Scouting Willibrordes Gemert: Da's Pa's Leven!

Welkom op de website van Scouting Gemert

Bevers

Alle actuele belangrijke data voor het seizoen 2019/2020

 

De Bevers zijn jongens en meisjes van 5 t/m 7 jaar, en zijn daarmee de jongste jeugdleden van Scouting Gemert. Samen met elkaar en een enthousiast leidingteam, beleven zij de meest gave avonturen. Zo lopen wij spannende tochten, spelen avontuurlijke spellen of gaan op onderzoek uit in de bossen. Als het weer iets minder is gaan wij naar binnen. We knutselen dan iets moois of bakken iets lekkers en doen allerlei spelletjes. De bevers draaien iedere week op dinsdag avond van 18:30 tot 20:00. Tijdens de schoolvakanties draaien wij niet.

Kampen;
Ter voorbereiding op het grote zomerkamp gaan wij met de Bevers twee keer per jaar op weekendkamp. Dit doen wij om de Bevers vast te leren wennen aan het spelen, eten en slapen in een grote groep. Het eerste weekend blijven de bevers 1 nachtje slapen, het tweede weekend blijven ze 2 nachtjes slapen. Deze weekenden zijn op de blokhut in Gemert. Tijdens deze weekenden leert de Beverleiding de Bevers beter kennen en andersom natuurlijk ook.

Zomerkamp;
Het zomerkamp is het hoogtepunt van het seizoen, en vind plaats in de eerste week van de zomervakantie. Het duurt van zondag middag tot vrijdag ochtend. De bevers blijven dus 5 nachtjes slapen. Dit zomerkamp is ieder jaar op een andere locatie en heeft ieder jaar een leuk thema.

Leidingteam;
De leiding van de Bevers speelt graag mee. Ieder heeft zijn talenten en een goede opleiding. Zij volgen trainingen en cursussen om het voor de kinderen en de leiding zo veilig en afwisselend mogelijk te maken. De leiding heeft speciale namen.
Het leidingteam van de Bevers bestaat uit:

Kuifje Wilfred Boudewijns
Speedy    Sandra Verspaget
Woody Bart van Hoeij
Dory Renate Slegers
Becky Lotte Vereijken
Rafiki Martijn verbakel
Dumbo Pleundert van Amstel

 Contributie;
De contributie bedraagt €108,00 Per jaar of €9,00 per maand, en kan alleen via de bank voldaan worden.

Heb je een vraag, mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wil je een keertje komen kijken, mail dan naar: werving@scouting-gemert.nl

 

 

 

 

 

Scouting Willibrordus Gemert | De Hoef 22 | 5421 ZK Gemert | Zygo.nl