Over de Explorers

De Explorers zijn jongens en meiden in de leeftijd van 14 tot 18 jaar oud. Elke vrijdagavond van 19u tot 21u hebben wij onze draaiavond op de blokhut. Het leuke aan onze speltak is dat we steeds meer kunnen en mogen organiseren. Dus alles wat leuk is, is te regelen! We hebben allerlei programma`s zoals buiten en binnen spel, pionier projecten, ongezien tochten, dropping, alles wat met vuur te maken heeft natuurlijk. We zijn vooral veel buiten maar ook binnen doen we activiteiten als bijv. bakken, escaperoom, popcorn machine maken, houtsnij projecten enz. We leren om zelf te plannen, organiseren, samenwerken, maar vooral om samen een leuke tijd te hebben. Zo is geen avond hetzelfde en voor iedereen afwisselend.

De Explorers worden begeleid door 4 begeleiders, Sebastian, Bart, Rianne en Jessica, Zij hebben de ervaring en cursussen gehad om ons overal in te kunnen ondersteunen.

Een paar keer per jaar hebben we een weekendkamp, dat is vooral bedoeld om ons voor te bereiden op ons Zomerkamp. Dit is echt het hoogtepunt van het seizoen omdat we dan meestal naar het buitenland gaan. (wordt dan ook door de oudste Explorers zelf georganiseerd) We zijn o.a. al eens naar Frankrijk, Luxemburg en België geweest.

Nieuwsgierig geworden?

Kom gerust een kijkje nemen, de deur van onze gezellige Explorer ruimte staat altijd open!

Voor meer info, mail naar explorers@scouting-gemert.nl

Algemene informatie

Wie: jeugd van 14 tot 18 jaarWaar: De Hoef 22, 5421 ZK GemertWanneer: vrijdagavond 19:00 tot 21:00 uurUniform: brique blouseContributie: €12,00 per maand of €144,00 per jaar

Instagram

Wat we doen

Elke week hebben we leuke en uitdagende programma’s waarin we vette dingen maken, nieuwe kennis opdoen of gewoon chillen. Hieronder een paar voorbeelden!

Bekijk alles op instagram