Over de pivo’s

De Pivo’s zijn dames en heren van 18 tot 23 jaar, en daarmee de oudste jeugdleden van Scouting Gemert. Onze groep draait iedere vrijdagavond van 19:30 – 21:30 op de blokhut.

Het uitdagende aan de pivo’s is de zelfstandigheid, we moeten zelf programma’s maken & kampen organiseren. Dit zorgt er voor dat er veel variatie is in activiteiten die je doet, en plekken die je bezoekt. Om dit goed te laten verlopen hebben we Adviseurs in plaats van Leiding. Je kan altijd bij hun terecht indien je vragen hebt. Om alles verder soepel te laten verlopen hebben we ons eigen bestuur dat ons ondersteund.

Zomerkamp

Het zomerkamp is hetgene waar het meeste naar uit word gekeken. Ons zomerkamp valt NIET in de eerste week van de zomervakantie. Dit omdat veel van onze leden ook leiding zijn bij de andere speltakken, en ze daar ook mee op kamp willen. Om dan toch op kamp te gaan plannen we een moment in het jaar waarop de meeste leden van onze goep kunnen. De locatie van het kamp veranderd ieder jaar en is vaak in het buitenland.

Werkacties

Onze inkomsten bron bij de Pivo’s is het doen van werkacties. Een werkactie is niks meer dan dat we ingehuurd worden als groep om iets in elkaar te zetten of om dingen te begeleiden. Zo hebben we verschillende keren de stage en entre van Woetstok Gemert gemaakt, en helpen we vaak bij de Buffelrun in Boerdonk.

Algemene informatie

Wie: dames en heren van 18 tot 23 jaar oudWaar: De Hoef 22, 5421 ZK GemertWanneer: Vrijdagavond van 19:30 tot 21:30Uniform: blauwe blouseContributie: €12,00 per maand of €144,00 per jaarKampgeld: €100.00

Instagram

Wat we doen

Elke week hebben we leuke en uitdagende programma’s waarin we vette dingen maken, nieuwe kennis opdoen of gewoon chillen. Hieronder een paar voorbeelden!

Bekijk alles op Instagram