Over de welpen

Hey daar, stoere avonturiers tussen de 7 en 11 jaar oud! Ben je klaar voor een superleuke tijd in de natuur? Stel je voor, net als Mowgli uit het Jungleboek, gaan we samen op avontuur als Welpen! Jongens én meisjes zijn van harte welkom!

Elke donderdagavond, van 18:45 tot 20:15 uur, gaan we op ontdekkingstocht. We verkennen samen de bossen, volgen de kronkelende rivieren, springen over stenen in beken en klauteren over stoere rotsen. Wie weet welke dieren we allemaal tegenkomen in deze magische jungle!

Verwacht veel plezier, teamgeest en nieuwe vrienden om samen deze spannende avonturen mee te beleven. Dus, trek je groene welpen-blouse maar aan, zet je verkenningsbril op en sluit je aan bij ons avontuurlijke Welpen-team!

Wat doen we:

Iedere week staat er weer iets spectaculairs op ons programma. Ben je klaar voor actie, sport en spannende belevenissen? Dan is de Welpenclub perfect voor jou!

Sportfanaten opgelet! We gaan niet alleen de wildernis verkennen, maar ook onze sportieve kant laten zien. Van rennen en klimmen tot gave teamspelletjes, bij ons ben je altijd in beweging!

En wat dacht je van een echt kampvuurtje? Onder begeleiding leren we hoe we het veilig en gezellig kunnen maken. Marshmallows roosteren en verhalen vertellen bij het knisperende vuur, dat wordt een onvergetelijke ervaring!

En vergeet niet, stoere welpen zijn bijna altijd buiten te vinden. Regen of zonneschijn, niets houdt ons tegen! We gaan op avontuur in de natuur, leren over dieren en planten en ontdekken samen de geheimen van de wildernis.

op kamp

De avonturen bij de Welpen stoppen niet na donderdagavond. Naast onze wekelijkse bijeenkomsten organiseren we ook meerdere weekendkampen per jaar. En het hoogtepunt van ons jaar is het zomerkamp! Een hele week lang beleven we samen een onvergetelijk avontuur.

 

 

Dus, ben jij klaar voor een waanzinnig avontuur met de Welpen? Kom er gezellig bij en beleef met ons de tijd van je leven! We kunnen niet wachten om samen te ravotten en te ontdekken. Tot snel, avonturier!

Algemene informatie

Wie: jongens en meisjes van 8 tot 11 jaar Waar: De Hoef 22, 5421 ZK GemertWanneer: donderdagavond van 18:45 tot 20:15Uniform: groene blouseContributie: €12,00 per maand of €144,00 per jaar